Over

Samenwerken en verbinden

Wie ben ik?
In de zomer van 2018 verhuisde ik met mijn gezin voor drie jaar naar de Verenigde Staten. Een geweldig avontuur waar we met elkaar enthousiast ingestapt zijn.

https://www.linkedin.com/in/heidyknol

In Nederland werkte ik ruim 20 jaar in verschillende leidinggevende rollen in commerciële en not-for-profit organisaties. Eenmaal in Amerika viel mijn baan weg en besloot ik mijn tijd zo goed mogelijk te benutten en iets te gaan doen waar ik met mijn fulltime baan en gezin nooit aan toekwam. Ik volg nu met veel plezier ​liberal arts​ vakken aan de Universiteit van Chicago, startte met zanglessen en ik volgde een opleiding tot gecertificeerd coach. Als resultaat daarvan besloot ik voor mezelf te beginnen vanuit Chicago, voor Nederlandse en Amerikaanse cliënten. Samenwerken en verbinden zijn altijd belangrijke waarden geweest in mijn werk en die kan ik nu helemaal toepassen in mijn coachingspraktijk.

In de zomer van 2021 keerden we terug naar Nederland waar ik naast mijn coach praktijk ben gestart met Knol Consultancy: interim en advies. Hier breng ik mijn coach vaardigheden als coach op organisatie niveau in de praktijk. Ook op deze schaal gaat het over bewustwording, het analyseren van knelpunten en werken aan verbeteringen.

Mijn inspiratie:

Boeken:

Victor E. Frankl: ´Man’s search for meaning´.

Renee Brown: ´Daring greatly´.

“Je kunt niet meer worden dan jezelf, je kunt wel meer jezelf worden.”

Yoga

Meditatie

Hardlopen

Fietsen