Coaching

“Als je je bewust bent
van je patronen,
heb je de keuze
om dingen te veranderen.”

Heidy Knol

Leiderschapscoaching

Wat is het?
Wie of wat leid jij? Een organisatie? Je gezin? Een team, jezelf? Misschien wel een combinatie of allemaal. In mijn allereerste leidinggevende functie was ik nog erg op zoek naar mijn eigen stijl: directief of juist vrij, verbindend of meer afstandelijk. Waar wilde ik ‘ op sturen’? Naarmate ik meer ervaren werd, veranderden mijn vragen en werd het steeds belangrijker ​wie ​ik wilde zijn in plaats van ​wat ​ik wilde doen.

Wat gaan we doen?
Een leiderschapscoaching traject brengt je inzicht in wie jij wilt zijn als leider en hoe je dat kunt bereiken.Wat gaan we doen?Als core energy coach start ik elk coachingstraject met een ELI (​zie uitleg onderaan deze pagina), en maak daarmee een balans op: hoe zit jouw energiepatroon in elkaar, welke overtuigingen en patronen helpen je en welke niet. Aan de hand van de terugkoppeling van de resultaten, maken we gezamenlijk een plan hoe het coachingstraject vorm te geven en welke doelen je wilt bereiken. We kunnen elkaar bijvoorbeeld wekelijks of tweewekelijks spreken. Sessies zijn normaal gesproken een uur. Ik werk via Zoom of telefoon.

Transitie coaching

Wat is het?
Iedereen maakt veranderingen mee in het leven: een nieuwe baan, de geboorte van een kind, verlies van een dierbare, een verhuizing, zoeken naar nieuwe zingeving of identiteit. Hoe je met verandering omgaat, wordt bepaald door wie je bent, wat je hebt meegemaakt en wat je overtuigingen zijn. Inzicht daarin helpt bewustzijn te creëren. Transitie Coaching brengt rust: je maakt tijd om verandering een plek te geven en vervolgens – als je daaraan toe bent, te bepalen hoe je verder wilt.

Wat gaan we doen?
Als core energy coach start ik elk coachingstraject met een ELI (​zie uitleg onderaan deze pagina),
en maak daarmee een balans op: hoe zit jouw energiepatroon in elkaar, welke overtuigingen en patronen helpen je en welke niet. Aan de hand van de terugkoppeling van de resultaten, maken we gezamenlijk een plan hoe het coachingstraject vorm te geven en welke doelen je wilt bereiken. We kunnen elkaar bijvoorbeeld wekelijks of tweewekelijks spreken. Sessies zijn normaal gesproken een uur. Ik werk via Zoom of telefoon.

ELI

Onze samenwerking start ik met een Energy Leadership Index (ELI). Het duurt ongeveer 20 minuten om de vragenlijst in te vullen en de resultaten vormen een startpunt van onze coachrelatie.

Zelfs als je jezelf goed denkt te kennen, zul je verbaasd staan van de resultaten van de ELI. Voor mijzelf was het net of ik een puzzel legde en opeens het hele plaatje zag.
De ELI is een geweldig assessment en gaat veel verder dan allerlei persoonlijkheidstesten.

Het laat zien hoe jouw energiepatroon in elkaar zit: welke overtuigingen, patronen en percepties je hebt en hoe ze voor of tegen je werken.
Helemaal bijzonder is dat het assessment bewuste ​en ​onbewuste patronen blootlegt. Als je bewust bent van je patronen, heb je de keuze om dingen te veranderen!

Jane

‘De ELI was een eyeopener!

“Ik vond de ELI echt een eye-opener!
De vragenlijst is moeiteloos in te vullen. Het is verbazend hoe treffend de uitkomsten zijn! De opgedane inzichten geven mij handvatten om aan de slag te gaan met mijn eigen ontwikkeling, helpen me een sterkere versie van mezelf te worden. “

Carine

‘Via vragen
naar antwoorden.

“Eigenlijk wilde ik graag een pasklaar antwoord op al mijn vragen. Maar juist door vragen te blijven stellen, zette Heidy mij op het juiste spoor om zelf de antwoorden te vinden.
Heidy begeleidde mij op een fijne, rustige manier waardoor ik ruimte voelde om mezelf de tijd te gunnen het proces ook echt helemaal aan te gaan.”

Pam

‘Encourage
and challenge.

“Heidy is an amazing coach! In all the time we worked together,
I always felt supported, encouraged, and even challenged (in the good way!). Heidy has a way of understanding just where you’re at. She helped me to be the best version of myself. She encouraged me to follow my intuition and believe fully in myself so that I have been able to move closer and closer to my dreams! And enjoying the ride along the way! .”