Workshop Energieker in 7 stappen!

Minder stress en meer flow!

Datum en tijd in overleg

Gestrest, lusteloos, gefrustreerd, boos, verdrietig.. we hebben er allemaal last van en zeker in deze gekke tijden zijn dit heel begrijpelijke gevoelens! Het kan ons behoorlijk belemmeren als deze gevoelens wat langer aanhouden. Je bent minder productief en effectief in werk en leven en je voelt je ook minder prettig. Zie mijn blog over leven met stress.

In deze workshop help ik je ontdekken wat jouw triggers zijn voor stress en destructieve energie en hoe daarmee om te gaan. In 7 stappen help ik je meer constructieve energie te ontwikkelen. Ik leer je enkele eenvoudige technieken die je meteen in je dagelijks leven kunt toepassen.

Kosten: 25 euro en na afloop ontvang je een online werkboek om verder thuis mee aan de slag te gaan.

Doe je mee? Meld je hieronder aan. Als je vragen hebt of meer informatie wilt, kun je dat ook aangeven.

Wat deelnemers zeggen over de workshop:

‘ Even heerlijk tijd voor mezelf.’

‘Ik ontdek dat ik veel over mezelf oordeel.’

‘ Ik kan dit meteen toepassen, wat een fijne handvatten.’

Ik geef me op!